Audax Logistiek

Home/Audax Logistiek

Audax Logistiek: fulfilment en distributie.

Audax Logistiek is een onafhankelijk logistiek dienstverlener die vanuit haar positie in de markt van tijdschriftendistributie met succes nieuwe klanten toevoegt. Dat zijn klanten die oplossingen zoeken in distributie en fulfilment.

Voor distributie bieden wij onze klanten een gespecialiseerd, fijnmazig distributienetwerk in de Benelux. Op basis van vaste venstertijden vindt uitlevering plaats van goederen en kunnen desgewenst gelijktijdig goederen mee retour worden genomen. Wij maken per dag gemiddeld 8000 stops in alle winkelstraten van de Benelux. Voor een aantal klanten worden naast winkelstraten ook benzinestations, scholen en bedrijven beleverd. Per jaar bezorgen wij ca. 8 miljoen pakketten/kratten.

Daarnaast verzorgt Audax Logistiek diverse fulfilmentprocessen voor haar Nederlandse en Belgische klanten. Denk hierbij aan opslag, cross dock, abonnementverwerking, pick & pack, retourverwerking maar ook actiematige specials zoals het samenstellen van POS displays of het verdelen van in bulk aangeleverde goederen. Wij doen dit voor klanten die actief zijn in de B2B en/of de B2C markt. Naar wens wordt deze fulfilment gekoppeld aan alle mogelijke distributiepartijen inclusief de eigen distributie.

>> naar de website van Audax Logistiek