Betapress

Home/Betapress

Uitgevers in binnen- en buitenland vinden in Betapress een full service partner voor de marketing en distributie van hun tijdschriftentitels in Nederland. De juiste titel of product, op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid: daar draait het om!

Betapress adviseert uitgevers op het gebied van presentatie, planning, promotie, oplage en in te schakelen verkoopkanalen. Hieruit vloeit een distributieplan voort dat volledig op maat gemaakt is en optimaal is afgestemd op een tijdschrifttitel en haar doelgroep.

Betapress verzorgt ook de dagelijkse import en distributie van vrijwel alle buitenlandse dagbladen en
opinietijdschriften die er in Nederland te koop worden aangeboden. Het assortiment bestaat uit ruim 140 voornamelijk buitenlandse dag-, week- en zondagsbladen uit ruim 20 verschillende landen waaronder Duitsland, Spanje, Suriname, Groot Brittannië, Italië en de Verenigde Staten.

Betapress kan in principe de commerciële distributie verzorgen voor elk product. Zoals premiums om tijdschriften actiematig te ondersteunen maar ook een regulier assortiment van bijvoorbeeld lijnextensies. Zo voert Betapress al meerdere jaren een assortiment agenda’s & kalenders, educatieve uitgaven en dvd’s.

Betapress belevert 4 dagen per week haar meer dan 4.000 retailklanten met een specifiek, per verkooppunt afgestemd, assortiment.  Een goed contact met retailers is voor Betapress heel belangrijk. Met name individueel en persoonlijk contact staat bij Betapress hoog in het vaandel. Zo is de Betapress tijdschriftenportal 24 uur bereikbaar zodat retailers ook zelf heel gemakkelijk het beheer kunnen voeren over een aantal zaken. De Klantendienst is altijd telefonisch bereikbaar om in persoonlijk contact vragen te beantwoorden of wijzigingen door te voeren. Via www.betapress.nl kunnen retailers tijdens kantooruren rechtstreeks chatten met de medewerkers. En op de winkelvloer kunnen  de Winkel Account Managers direct inspelen op de wensen en behoeften van de retailers. Samen kijkt Betapress naar mogelijkheden om de omzet van tijdschriften nog verder te laten groeien door het inzetten van promotionele activiteiten en het permanent optimaliseren van het assortiment.

 


>> naar de website van Betapress