Uitgeverij Cascade

Home/Uitgeverij Cascade

Bij Uitgeverij Cascade maken we inspirerende en informatieve content die dicht aansluit bij de passies en interesses van onze klanten.

Primo tv-gids en magazine is hét familieblad bij uitstek met het gezelligste nieuws uit showbizzland en uitgebreid televisie-advies.   Primo is al enkele jaren de sterkste stijger in het Vlaamse tijdschriftenlandschap.

Eos Wetenschap is het belangrijkste populair-wetenschappelijke communicatiekanaal van Vlaanderen. Naast het magazine bundelt het nog verschillende initiatieven voor vrienden van de wetenschap die net als wij de wetenschap een warm hart toedragen: zusterblad Eos Psyche&Brein, citizen scienceplatform Iedereen Wetenschapper, de website Eos Tracé over duurzame voeding, en de online wetenschapsbibliotheek eoswetenschap.eu.

Motoren&Toerisme brengt hulde aan dat unieke vrijheidsgevoel van de motorrijder, in print, op de website en natuurlijk op heel veel motorevents. Overal met betrouwbare tests, reisreportages en straffe verhalen over de beste routes, die de wanderlust in elke motorrijder naar boven halen.

Bahamontes is een luxueus uitgegeven wielermagazine met prachtige verhalen over vroeger en nu. Op dik papier, met adembenemende fotografie en een vormgeving die dat alles volledig tot zijn recht laat komen.

For Girls Only! Magazine is een maandblad voor meisjes tot en met 14 jaar, boordevol fashion en fun! Met een sprankelende website en heel veel social media-verkeer.