Imapress

Home/Imapress

Imapress is in Belgie een toonaangevende, full service partner in de volle, dynamische tijdschriftenmarkt. Zowel voor uitgevers in eigen land als ver daarbuiten. Onder regie van Imapress vindt een breed scala tijdschrifttitels hun weg naar duizenden verkooppunten in België.  De juiste titel of product, op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid: daar draait het om. Imapress kent de retailmarkt, maar signaleert ook trends en houdt de marktontwikkelingen in binnen- en buitenland haarscherp in de gaten.

Naast de distributie van tijdschriften houdt Imapress zich ook bezig met de commerciële distributie van aanverwante media producten zoals DVD’s en collectables.

Imapress werkt nauw samen met hoofdkantoren van retailklanten en met individuele persverkopers. Dit leidt tot uitstekende, professionele schappenplannen voor tijdschriften. Samen wordt gekeken naar mogelijkheden om de omzet van tijdschriften nog verder te laten groeien door het inzetten van promotionele activiteiten en het permanent optimaliseren van het assortiment.

>> naar de website van Imapress