KAM-Coördinator (Fulltime)

Home/Audax Logistiek/KAM-Coördinator (Fulltime)

Ter uitbreiding en professionalisering van onze organisatie zijn wij op zoek naar een: 

KAM-Coördinator (Fulltime)

 

Om succesvol te zijn, weet je jouw vakkennis krachtig over te brengen en kun je het belang van kwaliteit, veiligheid en milieu op een overtuigende en natuurlijke wijze benadrukken.

Binnen Audax Logistiek is de functie van KAM-coördinator een nieuwe rol waarin je zelf de lijnen moet gaan uitzetten. Je bent verantwoordelijk voor de integrale kwaliteitszorg, duurzaamheid en veiligheid. Je draagt zorg voor het opzetten, beheren, bewaken en in stand houden van veiligheidssystemen en de vereiste kwaliteit- en milieucertificaten. Daarnaast voer je ingangs-, proces-, en eindcontroles uit en rapporteert hierover aan de Manager Staf en de directie. Je bent geïnteresseerd in klachten op de kwaliteit van onze dienstverlening en gaat hiermee aan de slag samen met de betrokken afdelingen. Je motiveert en traint medewerkers op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Wat zoeken wij?

  • HBO werk- en denkniveau, met een achtergrond in kwaliteitsmanagement.
  • Minimaal 3 jaar logistieke ervaring waarvan minimaal 2 als KAM-coördinator.
  • Kennis van wet- en regelgeving aangaande alle KAM gerelateerde onderwerpen welke in een logistieke omgeving van toepassing zijn.
  • Ruime ervaring met de richtlijnen rondom handeling van voedingsmiddelen en gevaarlijke stoffen.
  • Flexibele instelling (qua werkzaamheden maar zeker ook qua werktijden) en probleemoplossend vermogen.
  • Zelfstandig en nauwkeurig met een gevoel voor details.
  • Analytisch vermogen en een kei in organiseren en overtuigen.
  • Iemand die de uitdaging van het zelf opzetten van zijn functie met beide handen aanpakt.


Wat bieden wij?
Audax Logistiek biedt je een zeer uitdagende functie. Een functie met taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden die passen bij een kandidaat die van aanpakken weet. Audax Logistiek kent als een onderdeel van Audax B.V. een eigen cao met prima arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie gelden marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Informatie en reactie:
Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan alle eisen? Stuur dan je motivatie met CV per mail, voor 1 december a.s. naar Eline van Verseveld (P&O Manager) e-mailadres: solliciteren@Audaxlogistiek.nl. Voldoet u niet aan de eisen, dan heeft het geen zin om te reageren op de vacature.

Wil je meer informatie omtrent de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Eline van Verseveld (P&O Manager) te bereiken op het nummer: 0161-457345.

vrijdag, 3 november, 2017|