Persbericht: Exclusief interview in tijdschrift Mijn Geheim inzake “wraakvader”

Home/Nieuws/Persbericht: Exclusief interview in tijdschrift Mijn Geheim inzake “wraakvader”

In tijdschrift Mijn Geheim vertelt moeder Nathalie haar kant van het verhaal over hoe de Helmondse ‘Wraakvader’ in januari het heft in eigen handen nam om de online belager van zijn 14-jarige dochter op te sporen. Moeder Nathalie: ‘Mijn dochter is nog altijd bang’. 

De 14-jarige Cherlaine werd via internet verliefd op een 17-jarige jongen, later bleek hij een 47-jarige voortvluchtige tbs’er met een lang strafblad te zijn. De vader van Cherlaine die ingreep voordat de politie het deed, hield de afgelopen tijd de gemoederen flink bezig. De nasleep houdt het gezin nog altijd in hun greep. ‘Zelfs van zijn eigen familie kreeg ik bericht: ‘Blijf heel ver bij hem uit de buurt, want hij is levensgevaarlijk’.

Mijn Geheim week 30 verschijnt op 25 juli 2017.

dinsdag, 25 juli, 2017|