SV Audax Sportief

Home/SV Audax Sportief

Sinds 1996 heeft Audax een vereniging die zich bezighoudt met het initiëren en organiseren van sportieve evenementen voor ALLE medewerkers van Audax. Deze is genaamd: Sportvereniging Audax Sportief, afgekort SAS.

De afgelopen jaren heeft SAS diverse activiteiten op sportgebied georganiseerd. Op deze manier hebben Audaxieden deel kunnen nemen aan golfclinics, zeiltochten, indoor skiën en snowboarden, paintball, karting en andere sportieve aangelegenheden. Tevens organiseert SAS het spectaculaire, grote en ludieke sportfestijn: de Audax-sportdag.
Met professionele kinderbegeleiding en speciale amusementsprogramma’s hoeven de kids zich geen moment te vervelen. Derhalve een heus familie-evenement dat iedere keer weer door iedereen als een sportief maar vooral ook gezellig sociaal uitstapje wordt gezien.

Deelname aan SAS-evenementen is gratis. Werkzaam zijn bij Audax – zowel in vast als tijdelijk dienstverband – is voldoende voor deelname. De aankondiging van de activiteiten vindt telkens ruim tevoren plaats via de publicatieborden en het intranet. Uitnodigingen worden per post toegezonden aan de hand van het actuele personeelsbestand

Bestuurssamenstelling:
Norbert ter Punt – Voorzitter
Miriam de Volder – Penningmeester
André Smekens – Secretaris