Supervisor/Werkvoorbereider

Home/Audax Logistiek/Supervisor/Werkvoorbereider

Ter vervanging van vertrekkende collega’s zijn wij op zoek naar twee:

Supervisor/ Werkvoorbereider (40 uur per week)

 

Voor distributie bieden wij onze klanten een gespecialiseerd, fijnmazig distributienetwerk in de Benelux. Op basis van vaste venstertijden vindt uitlevering plaats van goederen en kunnen desgewenst gelijktijdig goederen mee retour worden genomen. Wij maken per dag gemiddeld 8000 stops in alle winkelstraten van de Benelux. Voor een aantal klanten worden naast winkelstraten ook benzinestations, scholen en bedrijven beleverd. Per jaar bezorgen wij ca. 8 miljoen pakketten/kratten.

Daarnaast verzorgt Audax Logistiek diverse fulfilmentprocessen voor haar Nederlandse en Belgische klanten. Denk hierbij aan opslag, cross dock, abonnementverwerking, pick & pack, retourverwerking maar ook actiematige specials zoals het samenstellen van POS displays of het verdelen van in bulk aangeleverde goederen. Wij doen dit voor klanten die actief zijn in de B2B en/of de B2C markt. Naar wens wordt deze fulfilment gekoppeld aan alle mogelijke distributiepartijen inclusief de eigen distributie.

 

Als Supervisor/ Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de soepele afhandeling van de werkzaamheden binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied. Je coördineert de werkzaamheden, geeft sturing aan de medewerkers en bent de spil en vraagbaak van de medewerkers. Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, de planning en de begeleiding op de werkvloer. Jij moet ervoor zorgen dat de deadlines gehaald worden en de medewerkers zo goed mogelijk ingezet worden. Indien noodzakelijk ben je bereid om zelf mee te werken in het logistieke proces om de dagelijkse deadlines te behalen. Het team op de afdeling bestaat uit ongeveer 25-50 medewerkers.

 

Wat zoeken wij?

  • Opleidingsniveau: HBO met max. 2 jaar ervaring/ MBO niveau 4, is een harde eis.
  • Accuraat en in teamverband onder tijdsdruk kunnen presteren.
  • Flexibele instelling (qua werkzaamheden maar zeker ook qua werktijden) en probleemoplossend vermogen.
  • Hands-on mentaliteit en bereid om ook fysiek werk te verzetten.
  • Ruime ervaring met automatiseringstoepassingen.
  • Affiniteit met werkvoorbereiding is een must.
  • Bereidheid voor het werken in een 2-ploegendienst.

 

Wat bieden wij?

Audax Logistiek biedt je een zeer uitdagende functie. Een functie met taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden die passen bij een kandidaat die van aanpakken weet. Doorgroei binnen de organisatie, in de toekomst, is een uitdaging waarvan wij verwachten dat je die met beide handen aangrijpt. Audax Logistiek kent als een onderdeel van Audax B.V. een eigen cao met prima arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie geldt een salarisindicatie van €37.500,- all-in bruto per jaar.

Informatie en reactie:

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan alle eisen? Stuur dan je motivatie met CV per mail, voor 1 november a.s. naar Eline van Verseveld (P&O Manager) e-mailadres: solliciteren@Audaxlogistiek.nl. Voldoet u niet aan de eisen, dan heeft het geen zin om te reageren op de vacature.

Wil je meer informatie omtrent de inhoud van de functie dan kun je contact opnemen met Eline van Verseveld (P&O Manager) te bereiken op het nummer: 0161-457345.

 

Primatch HR Groep ondersteunt Audax Logistiek bij de werving van deze vacature. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

vrijdag, 6 oktober, 2017|