Van Ditmar

Home/Van Ditmar

Over Van Ditmar

Van Ditmar Boekenimport, opgericht in 1924, behoort sinds 1988 tot het Audaxconcern en heeft zich in de bijna negentig jaar van haar bestaan ontwikkeld tot dé handelspartner voor de boekhandel. Gespecialiseerd in de import, marketing en distributie van boeken en strips is Van Ditmar een vitale schakel tussen uitgevers en hun publiek.

Van Ditmar Boekenimport is gevestigd in Amsterdam. Het is een platte, open organisatie met als belangrijkste kernmerken ondernemerschap, het koesteren van expertise en de blik naar buiten. Het team bestaat uit 15 mensen. Na een reorganisatie in 2008 is het bedrijf de laatste jaren aanhoudend gegroeid, door een gestage, marktvraaggedreven uitbreiding van het assortiment en de verbetering van de logistieke en administratieve dienstverlening. Hierbij werken wij samen met andere Audaxbedrijven, zoals Betapress en Audax Logistics.

Van Ditmar levert boeken aan boekhandels, musea, warenhuizen, bedrijven en instellingen, webshops, concept stores en cadeauwinkels in Nederland en België. Boekhandels zijn de grootste afnemers, variërend van stations- en luchthavenkiosken tot grote assortimentsboekhandels. Met iedere klant wordt een passend assortiment en een pakket van leveringsvoorwaarden samengesteld.

 

>> naar de website van Van Ditmar