Vriendin viert 20-jarig jubileum met 20 lezeressen als gasthoofdredacteur 

Home/Nieuws/Vriendin viert 20-jarig jubileum met 20 lezeressen als gasthoofdredacteur 

Vriendin viert 20-jarig jubileum met 20 lezeressen als gasthoofdredacteur 

Weekblad Vriendin is 20 jaar en viert haar verjaardag uitgebreid samen met haar lezeressen. Op 12 september verschijnt het unieke jubileumnummer, gemaakt met 20 lezeressen die voor één dag gasthoofdredacteur waren.

Sandera Krol, hoofdredacteur van Vriendin: ‘’Vriendin is al 20 jaar een echte vriendin voor haar lezeres, en biedt haar wekelijks persoonlijke verhalen waarin zij zichzelf en haar eigen leven herkent. De lezeres vindt in Vriendin inspiratie en praktische informatie om haar drukke leven gemakkelijker, leuker, gezelliger en goedkoper te maken. Vriendin is er voor de gewone vrouw en straalt dit uit op iedere pagina van het blad, in ieder verhaal. Daarmee is Vriendin uniek in het schap.’’

Als een van de meest gelezen vrouwenweekbladen van Nederland, weet Vriendin zeer stabiel te blijven in een dalende markt en nog altijd 520.000 vrouwen te bereiken.

Voor het jubileum nodigde Vriendin dan ook 20 lezeressen als gasthoofdredacteur een hele dag uit op de redactie, om het extra dikke jubileumnummer samen te stellen, met o.a. bakinspiratie met het Taart Bakboek en superprijzen in Vriendin’s grote Feest Win Gids. Een interview met Robert ten Brink mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

Daarnaast profiteren de lezeressen al 10 weken lang tijdens De Zomer van Vriendin van extra veel voordeel, in de vorm van cadeaus, winacties en kortingen op vele producten, uitjes en weekendjes weg. Op 9 september jl. heeft de eerste editie van de Vriendin Shopdag plaatsgevonden, in Tilburg. Hier konden lezeressen op vertoon van Vriendin profiteren van kortingen en aanbiedingen bij diverse winkels en horecagelegenheden.

 

maandag, 11 september, 2017|